Øk pulsen i godstolen

Relaxing-manDet blir ofte snakket om at folk er for late, og sitter for mye stille i godstolen. Det er sunt å trimme og bevege seg, men man kan faktisk også øke pulsen bare ved å sitte stille. Selvsagt kan ikke dette erstatte trening, men poenget er at stillesitting ikke trenger å bety at man sitter og sløver. Mange elsker å spille spennende konsollspill, og disse spillene kan i aller høyeste grad få opp pulsen, spesielt dersom man er inne i en krevende del av spillet.

Mange typer spill egner seg til å øke pulsen. Tippekupongen kan være spennende nok for enkelte, spesielt dersom man allerede har sikret seg ni eller ti rette, og venter spent på resultatet av de siste kampene. Andre foretrekker å spille på Flax-lodd eller kose seg med å jakte på den store jackpotten på spilleautomater som Arabian Nights. Målet ligger ofte på den største premien som er tilgjengelig, uansett hvilket spill man koser seg med. Sportssendingene på nett eller TV kan også gi seerne høy puls noen ganger, spesielt når flere av utøverne ligger likt like før mål i et skiløp, eller når norske skihoppere gjør et superhopp. Det er ikke uten grunn av sport på TV og PC er en favoritt blant mange seere.

TV kan by på mye spennende underholdning. Enkelte konkurranser på TV er avslappende å se på, mens andre kan være skikkelig engasjerende. Og selvsagt finnes det mange spennende TV-serier, eller kanskje man kan finne en riktig skremmende film å se på? Husk også at mange filmer og TV-serier ligger på nett, slik at man kan se dem når man selv vil.

Selv om internett og TV dominerer hverdagen vår, er det fortsatt mange som elsker å ta fram en bok når de sitter i sofaen. Da kan en god kriminalroman eller en thriller virkelig få opp pulsen. De aller skumleste bøkene bør man kanskje lese på dagtid, slik at man ikke blir altfor oppjaget før man skal legge seg om kvelden. Spenning kan være god underholdning. Mange barn morer seg med å fortelle hverandre skremmende historier, og kanskje dette kan være en lek man tar opp igjen som voksen. Hvis man sitter alene i godstolen, kan man også skrive sin egen skrekkhistorie. Mulighetene er endeløse!

Privacy Policy