Sunt samhold

hemmaträningI den siste tiden har media satt fokus på hjemmeaktiviteter som å lage middagsklubber, bakeklubber og byttekvelder for de som ønsker nye klær. Hva med å arrangere din egen 4-stjerners middag sammen med dine venner? Eller til og med enkel trening i stua sammen med vennene dine?

Det er så mye vi mennesker kan gjøre sammen, uten å dra ut på byen og bruke altfor mye unødvendig penger. I dag møtes mange hjemme hos hverandre også for å trene yoga eller annen enkel trening som kan gjennomføres hjemme hos hverandre. Det er sosialt og hyggelig, samtidig som man kan avslutte med et hyggelig måltid sammen. Hva med å spille online spill sammen? Norskcasinoonline.com har en stor oversikt over de beste spillene som passer å spille sammen med andre. Online spill med mer fokus på samhold er så klart MMO-er, som går fra lettlærte Runescape til tunge verdenssimulatorer som EVE Online. Fokus på samarbeid har gjort disse til effektive treningsøkter i både management og ressursforvaltning.

Treningsformer som passer i en stue, med minimalt ekstra utstyr, kan være litt begrenset. Nevnte Yoga krever jo at du kjenner en ekspert for å ikke stagnere i utviklingen. Det er jo ikke bare-bare å bli en guru kun ved hjelp av YouTube. Da er det smart å tenke på at joggingen man aldri har entusiasme til å ta opp er ekstremt mye lettere om man kan ta tak i et par venner. Litt sunn konkurranse seg imellom er også en god stimulator.

Et tips på hvordan man kan trene sammen uten å stagnere er å samle venner for så å bytte på å være instruktør. Da blir aktivitetene spennende og varierte. Kanskje blir man bedre fokusert og motivert for å komme i bedre form. Det trenger absolutt ikke være Yoga hver gang, men aerobic, dans, eller andre øvelser som kan utføres på matte. På nettet finner man gode tips til øvelser. Det er bare å sette i gang i dag!

Privacy Policy